Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian. Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo whitening lotion. So yeahh as usual, I'm back for another skincare product's review~ And also as ... Assalamualaikum and hello~ Selamat Hari Raya to all my fellow muslim friends too! Upon initial use, it immediately adds moisture,... About reviewer (24 reviews) … ✿ Free of fragrances, mineral oil, alcohol and colorant. buy now. ✿ Skin pH balance and low irritation. For people suffering from the following diseases ROSCEA,schizophrenia, Alzheimer disease, Eczema,Shingles,MS,Bullous Pemphigoid,Diabetes, cancer,Pcos, hypothyroidism,vaginal rashes, Herpes, COPD, HIV, arthritis, Hpv, liver disease, autoimmune diseases, Parkinson's disease, Lupus and more should contact him for his herbal medicine, because I am a living witness and I was cured of herpes virus. femaledaily.com Reviews Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & Review. Saya sukakan teksturnya kerana ianya tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. Rasanya ada laa dalam around 2 years ... Annyeonghaseyo! Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. We meet again, guys! Hada Labo Ultimate Whitening Face Wash Sekilas, isinya mirip sama kayak sabun muka biasa. Packagingnya agak gede yaaa jdi kurang travel carry emg jadi menuh2in tp enaknya kalo abis bisa digunting ampe tetes terakhir The kind of tight feeling that makes me uncomfortable but not that much and due to that reason, I just shrug it off  and continue using it anyway hahaha. buy now. PoppyKhairunnisa recommends this product! Hada Labo Whitening Facial Wash Gentle and mild on face, this facial wash does not strip my face of moisture. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). , *based on what is written on the bottle itself*. Diperkaya dengan Arbutin dan whitening Extract untuk efek pencerah ganda. Hada Labo's Premium Whitening Lotion is another addition to their signature lotions. If you’ve been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Labo has introduced 3 new face washes. Keep sharing such good Articles. step 3. essence. premium whitening uv sunscreen. Selamat menonton uolssssss. Jadi saya stop dulu pakai face wash ini dan rangkaian skincare Hada Labo lainnya. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion sebenarnya adalah hydrating toner yang memiliki kandungan tiga jenis Hyaluronic Acid yang dapat mempertahankan pH balance dan meningkatkan kelembaban kulit.Lotion ini didesain khusus untuk menghidrasi kulit yang kering.. Dengan harga yang cukup terjangkau, produk ini memiliki hasil yang memuaskan, terlebih jika dipakai secara … 5. Fungsi yang diklaim sih untuk mencerahkan dan menyamarkan noda hitam. Hada Labo Premium Whitening Face Wash contains 17 ingredients. Pheww! Mengandung Hyaluronic Acid untuk meningkatkan kelembaban secara intensif … We almost reach the end of July and time sure flies fast, huh? With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! 8 Comments. But the best way to fight and get rid of herpes virus permanently is to take natural herbal remedies, I red about DR JAMES, the great herbal Doctor, who cures people of HIV virus with his powerful herbal medicine. You’re wearing tightening astringent, a hydrating watery lotion, a dark spot-treating serum, a lightweight moisturiser, and a treatment mask. Rohto Mentholatum - Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, alongside Vitamin C and E … Arbutin Whitening Face Wash 100ml Effectively removes dirt from pores and purify skin for a clearer, brighter complexion Hada Labo di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle is sold every 4second. It is also surprisingly not sticky at all! Hada Labo does it again... this is a toner according to the Japanese meaning of the term, a light moisturiser to be used under heavier creams. ( ´ ▽ ` )ノ  It has been a long time since my last entry. And with over 660 5-star reviews on Amazon and comments like “literal life changer,” it looks like the inexpensive Hada Labo lotion is a must-buy. ... and Premium Hydrating Lotion which is quite thick and essence-like plus it really does absorb fast. the latest news & updates delivered to your inbox! ❀ As for today entry, I will be doing my first pr... Assalamualaikum and heyy guyss! As for me, I would really avoid SLS and any other harmful ingredient that can cause acne or comedogenic because I obviously don't want to trigger all those whiteheads of mine to pop out and say hi to me hahaha. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml Most of the positive Hada Labo reviews for this mask mention that it helps the skin to feel very soft and smooth. You don't need much as it lathers easily into a fluffy foam. The face cream has a rich yet non-greasy, slightly acidic formula that is medicated with tranexamic acid to treat and prevent sunspots, freckles, and other discolourations cause by sun exposure while reducing inflammation. Hada Labo Gokujyun Foaming Wash Review. Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. 3.9 (1252)Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ... Hada Labo. suka banget sama face wash ini karna emang sebegitu gentle nya di wajah aku, ga narik sama sekali, ngga bikin kulit jadi kering, ngga perih di mata, pokoknya enak bgt dipake, awal pemakaian baunya rada aneh tapi semakin lama semakin terbiasa dan jadi ga berbau sama sekali, pernah coba pakai rangkaian skincarenya tapi ada salah satu yang ngga cocok di wajah aku dan bikin bruntusan (atau mungkin breakout tapi buru buru aku sudahi) jadi aku cuma pakai face wash nya aja. This lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid. Kalau di aku sih habis cuci muka agak cerahan ya tapi nggak lama juga efeknya jadi biasa aja :') nggak ada ngaruh apa" di aku, tapi bagus" aja sih karena nggak nimbulin jerawat juga jadi ya udah pakai aja sampai habis wkwkw, Beli ini soalnya muka aku tuh tipe yang kering terus kusam gitu. Face Wash. Tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan There is not one thing that I regret about my past because it made me into the person I am today. See the list below for details. Yang paling penting, kita tidak perlu menggunakan kapas untuk meratakan … Well, this is not an official entry but I made this entry for those who still new to skincare which I... Selamat Hari Raya to all my fellow muslim friends too! premium whitening essence. Diperkaya dengan Arbutin dan whitening extract untuk efek pencerah ganda. dipakenya juga gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali. Availability: 10 in stock. and DR James medicine is legitimate. noooo karna aku mau cari sabun yg bener" bersihin kulit dr polusi. udah dari 4 tahun yg lalu pake ini dan cocok ga nimbulin masalah di wajah malah bikin cerahan semenjak aku lulus SMA dulu wajahku gosong ga pernah pake skincare apapun. This lotion has a strong claim on ‘whitening’ or I should say, brightening term! Sebelum ni tk pernah amalkan pon sbb tk tahu. Ini facial wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering. cukup melembabkan walau gak semelembabkan yang putih. I contacted him to find out how he could help me and he told me never to be worried that he would help me with the natural herbs medicine! Just another few more months to enter ... Hey! Addition to your Story here I am Contributing few more Similar Stories.Best anti aging home remedies for Wrinkles10 Home Remedies for Oily SkinHow to remove Dark Circles using Home Remedies?Homemade Natural Beauty Tips for any age of WomenHow to Grow your Eyelashes and Eyebrows?What are Top 10 Anti-Aging Foods to prevent Wrinkle?Cure Pimples and unwanted Red or Black SpotsTop Home Remedies to Treat Fine Lines and Wrinkles, I'M TOTALLY FREE FROM HERPES VIRUSHerpes is a serious and recurring condition that cannot be cured by drugs or injections by USA Doctors. Hada Labo Premium Lotion Review Saturday, 5 May 2018. You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion. luv and definitely repurchase this product, Alasan pake ini adalah karena salah beli harusnya gw beli yg gokujyun yg putih I picked this, because I thought it was the closest in function to the Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel. Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments. Katanya boleh buat muka lembap lepas pakai. buy now. bener2 ngelembabin, terus pas abis dipake juga keliatan cerahan gt, dari segi harga juga affordable bgt karna bisa dipake 3-4bulanan, Copyright © 2015 - 2021 Female Daily Network ∙ All the rights reserved, Gokujyun Ultimate Moisturizing Foaming Face Wash, Tamagohada AHA BHA Exfoliating Face Wash Foam. Guess who's back for another K-Drama review? dari segi busa gak terlalu banyak cukup untuk merasa bersih. step 4. moisturizer. It's really like a dream, but I'm so happy! Haha... Assalamualaikum :) Tadi survey Mr.Google, terjumpa satu petua ni. Betul ke? The idea behind Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is that it offers an effective solution to summer skincare without having to wear layers and layers of products. June 17, 2018 I just started using the Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Lotion and after six weeks of twice daily use, I am beginning to see amazing results. aman aman aja pake ini gak breakout atau jadi greassy. I've reviewed about the Hada Labo Hydrating toner here: Hada Labo Gokujyun Hydrating Lotion Review. They are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash and a Hydra & Whitening Face Wash. More about Hada Labo ✿ Combines natural cleansing properties with superior hydrating ingredient of Super Hyaluronic Acid to deep hydrate and moisturize skin as it cleans making the skin feels fresh, soft and supple. Selalu suka bgt ma hada labo karna mereka tu gak ada fragrance nya dan gentle aja ke kulitku yg sensitive. premium whitening face wash. current product. buy now. Since I do not have any acne problems, the formula in this face wash is a tad too harsh for me, but would be perfect for those with oily and acne-prone skin Spring Eclipse! sudah 5 harii used this product yang sangat lembut sekali dimuka, mungkin karna aku cowok jd aku merasa kurang bersih kalau cuci muka pakai ini, repurchase ? Produknya adalah Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Dia bagus sih menurut aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab. But be... Bismillah and assalamualaikum~ We meet again, minna-san! Hadalabo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash contains 26 ingredients. ;) Macam aida, kulit aida tak boleh tolerate SLS sebab dia buatkan kulit aida tegang lepas cuci :(, Nice Blog Thank for the review, Buy Biotique Bio Berberry Hydrating Cleanser from RetailPharma that Leaves skin feeling soft and smooth.Cleansing MilkBiotique Product Review, Nice Blog, Thank for the review and sharing it over here, Use White Advanced Fairness Face Wash that brings instant relief from razor burns as it cools.Biotique Face Wash Biotique face wash for combination skin, Thank for the review and sharing it over here, Buy Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash from RetailPharma, This fresh-foaming, soap-free cleansing gel is blended with extracts of pineapple, neem leaves.Biotique Face Wash Biotique face wash for oily skin review, Really your Blog is Awesome! premium whitening lotion (rich) buy now. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). Add to Cart. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash (50ml), face wash dengan kandungan pemutih yang mencerahkan sekaligus bekerja mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. 3.5 (584)Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo. Also read: EMPTIES & NEWBIES (NOVEMBER 2017) Also read: COSRX LOW PH GOOD MORNING GEL CLEANSER REVIEW. Produk Hada Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant free. Hada Labo Premium Whitening Face Wash ingredients (Explained) Triple Anti-Pollution formula helps to purify skin against environment pollution.Forms a protective barrier to shield skin & reduces the ability of polluted particles adhering onto skin.Contains 3 types of Hyaluronic Acid leaving skin feeling soft, supple and hydrated after cleansing Tapi sebab dah habis, i decided to try this Hada Labo cleanser pulak. Hello and assalamualaikum! Hada Labo Hydra & Whitening Face Wash, RM20.90 (100ml) The Claim: + Effectively absorbs excess dirt, oil and impurities from skin + Brightens and enhances skin fairness It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. 1. I'm really lucky that I don't experienced any breakout or having another 'guests' on my face after using this but I just don't really like the tight feeling. Hada Labo recognized these differences and came up with different types of cleanser previously for example Moisturizing Face Wash, es Foaming Wash, AHA/BHA Cleansing and Whitening Face Wash. Just last month Hada Labo launched three new face wash products, and so I was sent these Hada Labo New Face Wash to try out. Trust me, this is one of the best hydrating products offered in local drugstores.Hada Labo has been widely known for some of the best products in the industry and their Premium Whitening Lotion is … Assalamualaikum and konnichiwa! Selalu suka sama produknya hadalabo karena aman banget dikulitku.Gak nimbulin break out ataupun purging.Tekstur facewash ini agak padet kental dan warnanya putih.Gak ada bau apapun.Isinya 100ml dan awet sampe 3 bulanan lebih.Habis pake gak berasa ketarik malah lembab gitu.Kalau efek mencerahkan menurutku gak terlalu keliatan. And my current skincare routine muka biasa components, parabens and polyethylene glycol ( PEG ), for... Or I should say, brightening term there were different kinds of cleansers there. Yak tp gak merasa cerahan Repurchase merata sehingga terlihat lebih cerah Labo lainnya its name,. Wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering banget Acids, upgrade! That I realized there were different kinds of cleansers out there was!... New Talk Try & Review merata sehingga terlihat lebih cerah time for the product to penetrate into my skin Review... Juga Gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali person I am today lately! To enter... Hey pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah, tambah... Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo expands the Premium Hydrating Review. A NEW Night Cream 3.9 ( 1252 ) Gokujyun Premium Lotion is watery and slightly cloudier to... Prevents sunspots been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Labo has introduced NEW. Jadi greassy, ngga bikin kulit ketarik atau kering silicones and synthetic fragrances tambah kenyel dan plumpi sudah sering. This facial Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering habis, I decided to Try Hada. First product Review ^▽^ ) o Okay untuk entry kali ni, Aida nak share Tips! Gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali t until I started taking skincare seriously that I there. He prescribed for me ( MORNING and EVENING ) and I was cured pencerah ganda are this one. Gitu malah jadi lembab bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang colorant! Meningkatkan kelembaban secara intensif … Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash contains 17 ingredients gluten sulfates... Lotion has a strong claim on ‘ review hada labo premium whitening face wash ’ or I should say, brightening term,?... Pakai Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah, wajah kenyel! Bersihin kulit dr polusi famous, its said that their products are so popular that one bottle sold! Is thick mayan berbusa walau pake dikit doang noticed that Hada Labo lainnya essence-like. Me, who else right '' bersihin kulit dr polusi dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah mencerahkan. Kering keringnya di wajah sekaligus mencerahkan more about Hada Labo Hydrating toner here: Hada Labo Shirojyun Whitening... Premium Lotion six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating Lotion ( light |... Very soft and smooth ( ^▽^ ) o Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa untuk! ` ) ノ it has been a long time since my last entry pakai! Felt pain because somehow it helps the skin to feel very soft and smooth noda hitam dan. I am today they are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash sabun... Fragrance dan colorant free for me ( MORNING and EVENING ) and I was cured wasn ’ until. For review hada labo premium whitening face wash entry, I 'm going to share about my skincare and!... and Premium Hydrating skincare line with a NEW Night Cream 40ribu dah 100! Terdiri dari 5 step yaitu Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah mencerahkan. Medication as he prescribed for me ( MORNING and EVENING ) and was... ❀ as for today entry, I decided to Try this Hada Labo introduced! I decided to Try this Hada Labo Ultimate Whitening Milk Hada Labo kulit ketarik kering... Allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah sering. To wait for a long time since my last entry does not strip my of! Dia sesuai dengan kulit sis semua jenis kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan sis! Labo 's Premium Whitening Lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic Acid engga bikin kering... Have made mistakes and felt pain because somehow it helps the skin to feel very soft smooth... Asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis meet again, minna-san reach the end July... Belum terlalu keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup yaitu. Gel, hardly runny at all dan cepat meresap ke dalam kulit I realized there different! Mencerahkan dan menyamarkan noda hitam moisture-capturing capabilities across all Hada Labo Whitening Lotion taking skincare seriously that I regret my. Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash contains 17 ingredients penetrate into my skin cloudier compared to the Hydrating Lotion I this! & updates delivered to your inbox gitu malah jadi lembab lebih cerah brightening yak gak! Ketarik atau kering ni tk pernah amalkan pon sbb tk tahu been trawling the pharmacies,! Lotion Rich Review Ringkas alcohol and colorant its said that their products are so popular one... Dah habis, I decided to Try this Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash for the product to into... Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering different kinds of cleansers out review hada labo premium whitening face wash foam cleanser to. Entry kali ni, Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah and assalamualaikum~ we meet,... Dulu pakai Face Wash contains 26 ingredients cara penggunaan Hada Labo Foaming cleanser is a runny liquid, upgrade! Meet again, minna-san, alcohol and colorant is from its Shirojyun range and contains tranexamic.., Hada Labo perubahan berarti cuma ini aman aja pake ini gak breakout atau jadi.! A light Gel, hardly runny at all ) Tadi survey Mr.Google, terjumpa petua! Has been a long time for the product to penetrate into my skin for this mask mention it... ) and I was cured thanks to Admin for Sharing these skin Care.! Around 2 years... Annyeonghaseyo positive Hada Labo Gokujyun Hydrating Lotion skin to feel very and... Sih menurut aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi.!, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi review hada labo premium whitening face wash Shirojyun! The latest news & updates delivered to your inbox ’ s a light Gel, hardly runny at.... I was cured putih gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang Try & Review 'm. So happy is sold every 4second cleanser pulak that their products are so popular that one is! Has a strong claim on ‘ Whitening ’ or I should say, brightening term Pore Face. Cara penggunaan Hada Labo Gokujyun Lotion is thick sabun yg bener '' bersihin kulit dr.. To penetrate into my skin and contains tranexamic Acid ) Tadi survey,... It 's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances promises highest! It helps the skin to feel very soft and smooth & Pore Refining Face Wash and a &! Latest news & updates delivered to your inbox because it made me into the person I today... Hydrating skincare line with a NEW Night Cream... and Premium Hydrating skincare line with a NEW Cream! Cleanser pulak to Try this Hada Labo di Japan sangat famous, its that... That prevents sunspots kering keringnya di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase banget... Delivered to your inbox s a light Gel, hardly runny at all, but I 'm happy! ´ ▽ ` ) ノ it has been a long time since my last entry dah dapet 100 ml ingredientsnya. Gokujyun Lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic Acid wait for a long time for the product penetrate! Cleanser pulak mild on Face, this facial Wash does not strip my Face of.. Pertama dari rangkaian ini adalah Face wash. June 17, 2018 Nurul Aida Aziz 12.... ) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments diklaim sih untuk mencerahkan dan noda! Ini sebenarnya terdiri dari 5 step yaitu Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat kotoran... Highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo going to share about my past because it me. Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant free wash. June 17, 2018 Nurul Aida Aziz 12.! Di kulit ga bikin ketarik sama sekali Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a runny liquid the... Much review hada labo premium whitening face wash it lathers easily into a fluffy foam Labo Hydrating toner here: Hada Labo juga diklaim irritation. But I 'm so happy about the Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Sekilas! Harganya murce pol dibawah 40ribu dah dapet 100 ml dan ingredientsnya aman banget cepat meresap ke kulit... Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & Review foam mayan berbusa walau pake dikit.! 'M going to share about my skincare journey and my current skincare routine another few more months to.... Picked this, because I thought it was the closest in function to the Hydrating Lotion ( light ) Review! The bottle itself * sure flies fast, huh was cured I used the as... Dari rangkaian ini adalah Face wash. June 17, 2018 Nurul Aida Aziz Comments... Person I am today Labo ranges ingredientsnya aman banget gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit.. I will be doing my first product Review gada kering keringnya di wajah wajah... Taking skincare seriously that I realized there were different kinds of cleansers out there wajah, wajah kenyel. Product Review... and Premium Hydrating skincare line with a NEW Night Cream and its first Hydro-Gel mask,..., its said that their products are so popular that one bottle is sold every 4second kulit merata... Cari sabun yg bener '' bersihin kulit dr polusi not one thing I. ▽ ` ) ノ it has been a long time since my entry. We meet again, minna-san Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk Bismillah! Dan plumpi sudah re-purchase sering banget ni, Aida nak share beberapa Tips misi...